17 Kasım 2016 Perşembe

Yüksek Bedelli Üç Silahşor Destesi


Yüksek Bedelli Üç Silahşor Destesi

Oyunun en riskli kartlarından bir tanesi Üç Silahşor kartıdır. Bu kartın kullanım bedeli aşırı yüksektir ve bunun yanında tek hamlede ortadan kaldırabilecek kadar zayıf bir karttır. Nitekim, rakibin bu tek hamlesini boşa kullanmasını sağlayarak durdurulması güç bir saldırı gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.
Üç Silahşor kartının yıkım gücü inanılmaz derecede yüksektir. Fazlasıyla iyi hasarlar verebilmektedir ama kullanım bedeli de aynı oranda fazla olan bir karttır. Rakibinizde Alev Topu, Zehir veya Yıldırım gibi büyü kartları varsa bu kartı kullanmak oldukça risklidir. Ancak uygun hamlelerle bu karttan maksimum verim alabilir ve saniyeler içerisinde rakiplerin birliklerini ve kulelerini ortadan kaldırabilirsiniz.
Üç Silahşor: Her ne kadar güçlü olursa olsun söylemeden edemeyeceğim. Bu kartın İksir bedelinin fazla olması iyi bir şey. Hayatta kalması ise kullanan açısından iyi rakip açısından kötü bir şey. Karşı tarafta Alev Topu veya Yıldırım büyüsü yoksa bu kartı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tavsiyem oyunun son anlarına kadar sabretmeniz ve bu kartı kullanmaktan kaçınmanızdır. Diğer önemli bir konu ise asla önünde savunmaya yönelik birlik yokken bu kartı kullanmaya çalışmamalısınız.
Barbar Kulübesi: Kulübe destelerinin vazgeçilmezi olan Barbar Kulübesi bu destede fazlasıyla işe yaramaktadır. Düzenli olarak yeni birlikler çıkartması sayesinde rakibe verebileceğiniz bir cevap daima olacaktır. Rakibiniz savunmasını yaparken binayı ortadan kaldırmayı düşünebilir ama bunu iki kez üretim yapmadan önce gerçekleştirmesi son derece önemlidir. Bunu yapmazsa kart etkinliğini yerine getirmiş sayılabilir.
Roket: Oyunu size kazandıracak en önemli kartlardan birisidir. Son ana kadar özellikle silahşor birliklerinin verdiği hasarlar neticesinde rakip kulelerin canları çok az kalabilir. Bunları bitirmek için elinizdeki en iyi alternatif hiç kuşkusuz Roket büyü kartı olacaktır. Bu nedenle kullandığınız destede mutlaka yer almalıdır.
İksir Toplayıcı: İksir bedeli oldukça yüksek olan bir destenin içerisinde mutlaka yer alması gereken bir karttır. Aksi taktirde maalesef buradaki kartların İksir bedellerini karşılamayı başaramaz ve oyunu kaybedersiniz. İksir Toplayıcısı bu açıdan son derece önemlidir.
Barbarlar: Bu destede tank görevini görmektedirler ve çoğu zaman diğer önemli kartlardan daha fazla iş yapabilmektedirler. Yapmanız gereken bu kartı savunma yönünde kullanmak ve ardından karşı saldırıya hazırlanmaktır.
Prenses: Bu seviyelerde elinizde varsa kullanılması gereken bir karttır. Eğer elinizde yoksa Okçular veya Minyonlar gibi birlik kartlarını kullanmayı düşünmelisiniz. Prenses oyunda son derece önemli bir karttır.
Oklar: Bu seviyelerde rakibinizde Prenses olması kaçınılmaz durumlardan birisidir. Bu kartı en kolay ortadan kaldırmanın yolu ise Oklar büyüsünü kullanmaktır. Bu büyü ayrıca çoklu diğer birçok birliğe karşı etkili hamleler yapabilmenizi sağlayacaktır.
Çarpma: Çarpma büyüsü saniyelik farklılıklar oluşturarak oyunların sizin lehinize dönmesini sağlayacak önemli bir karttır. Yapmanız gereken en doğru anlarda bu büyü kartını kullanarak rakibin birliklerini ortadan kaldırmak veya rakibin sizin birliklerinizi ortadan kaldırmasına engel olmaktır.
Üç Silahşor destesi gerçekten güçlü ama kullanımı zor bir destedir. İksir bedeli çok yüksektir. Hata yapmanıza imkan tanımayacak koşullarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önceliğiniz savunma olmalı ve oyunun son anlarında İksir dolumu hızlandığında karşı saldırılarla rakibinizi rahatsız etmeli ve oyunu kazanmaya çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder