17 Kasım 2016 Perşembe

Kartları Avantajlı Değerlendirme Rehberi

Clash Royale oynarken kartlar ve onların seviyeleri sizleri belirli avantajlarla buluşturabilir. Oyunun İksir yönetimi ve İksir avantajını ele geçirmeyle ilgili olduğunu düşünürseniz kart seviyelerini her zaman dikkate almanın önemli olduğunu gayet iyi anlayabilirsiniz. Bu rehberde kart seviyeleri ve onların kullanımlarında size avantajlar sunacak değerlendirmelerle tanışacaksınız.

Kartları Avantajlı Değerlendirme Rehberi

Oyundaki maç eşleştirmelerinde bazı kartların özellikle kullanıldığını görürsünüz. Özellikle büyü kartları açısından bu durum geçerlidir. Büyü kartları belirli seviyede birlikleri tamamen ortadan kaldırırken, belirli seviyedeki birlikleri ortadan kaldırmada sıkıntı yaşayabilmektedir. İşte kartları avantajlı değerlendirme bu tür ince hesaplamaları göz önünde bulundurmakla ilgilidir.
Kartları avantajları değerlendirme yoluna giderek kendinizden yüksek seviyede olan oyunculara karşı başarıyla mücadele edebilirsiniz. Aynı zamanda kart seviyelerini yükseltmede nelere öncelik tanımanız gerektiğini iyi bilirsiniz.
Çarpma büyüsü kendinden 2 seviye düşük olan Minyonlar ve aynı zamanda Minyon Sürüsü birliklerini ortadan kaldırabilir. Eğer sahip olduğunuz Çarpma büyüsünün seviyesi çok düşükse fazla kullanışlı olmayacaktır. Çarpma büyüsü kendisiyle aynı seviyede olan Goblinler birliklerini ortadan kaldırabilir. Eğer sahip olduğunuz Çarpma büyü kartı düşük seviyedeyse birçok stratejide bu büyü kartını kullanmanız başarısızlıkla sonuçlanacaktır.
Alev Topu büyüsü kendisinden 1 seviye düşük olan Büyücü ve Silahşor birliklerini ortadan kaldırabilir. Bu sayede Alev Topu büyüsünü avantajlı bir biçimde kullanabilirsiniz. Çünkü bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.
Minyonlar birlikleri kendi seviyesinde olan kulelere karşı 3 vuruş dayanabilmektedir. Goblinler birlikleri kendi seviyesinden bir seviye düşük olan kulelere karşı 3 vuruş dayanabilmektedir.
Oklar büyüsü kendisinden 2 seviye yüksek olan Minyonlar ve aynı zamanda Minyon Sürüsü birliklerini ortadan kaldırabilmektedir. Oklar büyüsü ancak Seviye 7 olduğunda Prenses birliğini ortadan kaldırabilmektedir.
Top bina kartı kendisiyle aynı seviyede olan Kraliyet Devi karşısında 5 vuruş dayanabilmektedir. Bombacı birliği kendisinden 2 seviye yüksek olan Barbarlar birliklerini 2 vuruşta ortadan kaldırabilmektedir. Roket büyü kartı kendisinden 2 seviye yüksek olan İksir Toplayıcı bina kartını 1 vuruşta ortadan kaldırabilmektedir.
Bu ve buna benzer şekilde kartları avantajlı kullanmayı başararak rakiplerinize karşı üstünlük kurabilirsiniz. Rakipleriniz sizden yüksek seviyelerde olsalar bile onlara karşı zorlanmadan mücadele edebilirsiniz. Bunun için en önemli tavsiyelerim belirli kartların seviyelerini yükseltmektir.
Alev Topu kartını ne olursa olsun kısa süre içerisinde Seviye 6 yapmaya çalışın. Goblinler, Minyonlar ve Minyon Sürüsü kartını olabildiğince yüksek seviyelere çıkarın. Çarpma büyüsü kartını en kısa süre içerisinde Seviye 9 yapmaya çalışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder