17 Kasım 2016 Perşembe

Clash Royale 6. Seviyede 7. Arenaya Çıkartan Deste



Clash Royale de iyi bir deste, tecrübe ve şans zaferi getiren en önemli etkenler. Şans ve tecrübe için her hangi bir şey yapamasamda işin deste oluşturma kısmında sizler için elimden geldiğince etkili ve kolay desteler bulmaya çalışıyorum. Bu yazımda Clash Royale 6. Seviyede 7. Arenaya Çıkartan Deste yle 8-9. seviye oyuncuları bile yenebileceğiniz bir desteyi paylaştım. İnternette bulduğum bu deste umarım sizin de işinize yarar.

GEREKEN KARTLAR

  • Domuz Binicisi
  • Çarpma
  • Goblin Fıçısı
  • Minyon Sürüsü
  • Alev Topu
  • Felaket Kulesi
  • Mızraklı Goblinler
  • Barbarlar
Domuz Binicisi: Destemizde saldırı görevini üstlenen Domuz Binicisi bildiğiniz gibi rakibinize sürpriz saldırılar yapmanızı sağlıyor. Çarpma Büyüsü ile Domuz Binicisine uzaktan destek olabilirsiniz.
Çarpma: Goblin ve İskeletlere tek attığı ve çok ucuz olmasından kaynaklı olarak destemize aldık. Ayrıca öldüremediği birimlere minik bir dondurma etkisi yarattığı için gerek Taç Kulesine gerek savunma birimlerine anlık olarak zaman kazandırıyor. Prensin yeteneğini bozduğunu hatırlatırım.
Goblin Fıçısı: İkinci saldırı büyümüz ve birimimiz olan Goblin Fıçısını düşmanın en savunmasız anında atmanız gerekiyor. Eğer rakip Oklar büyüsüyle karşılık verirse Minyon Sürüsünü oynadıktan sonra Goblin Fıçısını atabilirsiniz.
Minyon Sürüsü: Her türlü birime karşı en etkili savunma birimlerinin başında geliyor. Ayrıca ölmedikleri sürece tam bir ölüm makinesine dönüşüyorlar.
Alev Topu: Barbarlar, Büyücüler ve Silahşörlere karşı en etkili silahımız Alev Topu. Ayrıca canı çok az kalmış binalarıda Alev Topu yardımıyla indirebiliyorsunuz. İsteyen Oklar büyüsünü alternatif olarak kullanabilir.
Felaket Kulesi: Dev, Pekka, ve Dev İskelet gibi birimleri hızlı bir şekilde öldürmek için en etkili savunma binamız. İsteyen Tesla yada Bomba Kulesini de alternatif olarak kullanabilir.
Mızraklı Goblinler: Hem saldırıda hemde anlık savunmada ihtiyacımız olan birim Mızraklı Goblinler. Hem ucuz hemde etkili. Özellikle destenin hava saldırılarına karşı olan kısmında iyi bir savunma sağlıyor.
Barbarlar: Savunmamızın temel taşı Barbarları anlatmaya gerek bile yok. Büyücü, Bombacı gibi alan saldırısı yapan birimlere karşı dikkatli oynayın, ayrıca Barbarlar saldırıda da doğru kullanıldığında çok etkili olabiliyorlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder