17 Kasım 2016 Perşembe

AntiDev Madenci Destesi


Dev ile karşılaşmaktan ve oyun kaybetmekten bıktınız mı? Çareniz kesinlikle bu destede! Devin etkisiz hale gelmesini ve aynı zamanda Madenci ile karşı saldırıya geçmenizi sağlayan bu deste sayesinde oyunlarınıza yeniden renk katabilirsiniz. Yapmanız gereken önce durdurup ardından rakibin üzerine gitmektir.

AntiDev Madenci Destesi

AntiDev Madenci destesi önce rakibin hamlelerini durdurmayı gerektiren bir destedir. Bu desteyle oynarken biraz sabırlı olmalısınız. Felaket Kulesi ile rakip Dev’in icabına bakmalı ve ardından dilediğiniz uygun kombinasyonla karşı saldırıya geçmelisiniz.
Madenci: Haritanın her yerine erişebilme özelliği bulunan bu kart size strateji geliştirme konusunda fazlasıyla farklı seçenek sunabilir. Bazen rakip birliklerin dikkatini dağıtmak için onu kendi alanınızda kullanabilirsiniz. Bu destede kullanım tarzı ise rakip kulelerin hemen dibidir.
Korumalar: Korumalar ekstra savunma ve ekstra dayanıklılık açısından ihtiyaç duyacağınız kartlar arasında yer alır. Rakip özellikle Dev’in ardından bir kart gönderdiği zaman iki birliğin arasına girerek aradaki destek bağlantısını başarılı bir biçimde kesebilirsiniz. Ayrıca Madenci’nin tank görevini gördüğü kule saldırılarında bu kartı destek birliği olarak kullanabilirsiniz.
Minyon Sürüsü: Karşı saldırı konusunda Minyon Sürüsü kadar avantajlı olan başka kart yoktur. Hasar miktarının ve saldırı hızının yüksek olması sayesinde bu birlikler önlerine çıkan her türlü birliğe karşı etkili olabilirler. Önemli olan onları alan hasarı veren rakip birliklerden uzak tutmaktır.
İksir Toplayıcı: Destenin kullanım maliyeti biraz yüksek olduğu için bu karta ihtiyacınız olacaktır. İksir avantajını elinizden bırakmadığınız sürece bu desteyi etkili bir biçimde kullanabilirsiniz. İksir avantajını kaybetmeniz durumunda ise epey dezavantaja sahip olacağınızı bilmelisiniz.
Çarpma: Anlık refleksleriniz maçları kazanmanızı sağlayabilir. Bu kartın destede yer almasının asıl nedeni tam olarak budur. Ayrıca rakip Dev ile birlikte düşük bedelli Goblinler, İskeletler veya Minyonlar gibi birlikleri kullandıklarında bu büyüye fazlasıyla ihtiyacınız olacaktır.
Prenses: Destenin lüks bir deste olmasını sağlayan bir kart olsa bile oynadığınız maçları kazanma konusunda işinizi kolaylaştıracaktır. Rakibi durduktan sonra saldırıya geçebileceğiniz bir deste kullandığınızı unutmamalısınız. Bu tür stratejilerin en iyi kartlarından birisi kesinlikle Prenses’tir.
Buz Ruhu: Birçok oyuncunun söylediği gibi oyunun en iyi kartlarından birisidir. Düşük bedelli olması ama bunun yanında fazlasıyla işe yaraması onu en iyi kartlardan birisi yapmaktadır. Rakibin birliklerini birkaç saniyeliğine durdurmak ve ardından hamle yapmak savunma anlamında size ekstra katkı sağlayacaktır.
Felaket Kulesi: Dev destelerinin en büyük düşmanı bu karttır. Yapmanız gereken iyi zamanlama ile bu savunma binasını kullanarak Dev’i etkisiz hale getirmektir. Alternatif kartlar düşünebilirsiniz ama Felaket Kulesi oyundaki en iyi savunma kartlarından birisidir.
AntiDev Madenci destesi ile uygulayacağınız strateji daha çok savunmaya önem vermekle ilgilidir. Rakip Dev birliğini kullandığı zaman biraz beklemeli ve sizin alanınıza yakın bir yere geldiğinde Felaket Kulesi + Korumalar kombinasyonları ile onu karşılaşamaya çalışmalısınız. Zaman zaman Felaket Kulesi tek başına yetebilecek olsa bile Korumalarla destek vermeyi düşünebilirsiniz. Karşı saldırılarınız için Madenci + Minyon Sürüsü veya Madenci + Korumalar kombinasyonuna başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder