17 Kasım 2016 Perşembe

Mezarlık, Mezar Taşı ve Madenci Destesi


Mezarlık + Mezar Taşı + Madenci Destesi

Bu destenin saldırı planı tamamen etkili savunma üzerine kuruludur. Savunmanızı etkili bir biçimde gerçekleştirdiğiniz andan itibaren oyuna hakim olabilirsiniz. Madenci saldırı planının en önemli parçasıdır. Geriye kalan tüm kartlar ise savunma anlamında işinizi kolaylaştıracaktır.
Mezarlık – Sinsi saldırıların en önemli parçası haline gelen bu kart sayesinde rakibinizi şaşırtacak hamleler yapabilirsiniz. Her ne kadar İksir kullanım bedeli yüksek olsa bile doğru kullanıldığı zaman maksimum verim alabileceğiniz bir karttır. Rakibin kulesinin arkasından çıkmayı başaracak olsanız bile bazı durumlarda size doğru gelen rakip birlikleri engellemek için bu karttan faydalanabilirsiniz.
Madenci – Mezarlık olmadan önce sinsi saldırıların en önemli aktörüydü. Şimdi ise gücüne güç kattığını söylemek mümkün çünkü yine taktiklerin içerisinde son derece etkili bir biçimde bulunmayı sürdürmektedir. Rakibin saldırısını durdurmaya çalışırken Madenci ile anında saldırıya geçip rakibi şaşırtabilirsiniz.
Mezar Taşı – Her ne kadar oldukça güçsüz gözükse bile hala Domuz Binicisi gibi birlikleri durdurmakta başarılı bir çözümdür. Rakibin doğrudan binaları hedef alan kartlarını durdurmak istediğiniz zaman yararlanabileceğiniz bu bina kartı savunmanıza güç katacaktır. Düzenli olarak çıkarttığı İskeletler yeri geldiği zaman size vakit kazandırabileceği için onları rakibi oyalamak için kullanabilirsiniz.
Şövalye – Eğer fark ettiyseniz bu destede canı en yüksek olan kartlardan birisidir. Savunmada ona çok iş düşecektir. Ortalama değerlere sahip olması nedeniyle her türlü stratejiye ayak uydurabilen yapısıyla savunmada rakiplerinizi oyalayacak ve size zaman kazandırabilecektir.
Çarpma – Eskisi kadar popüler olduğunu düşünmüyorum ama etkili olduğunu gizlemeyeceğim. Hala anlık tepki vermeniz gerektiğinde kullanabileceğiniz önemli bir karttır. Bu kartı olabildiğince doğru kullanmaya özen gösterin çünkü rakip bu kartı boşa kullandırtmayı başardığında hamlelerinde daha özgür olabilir.
Goblinler – Düşük bedelli bu hızlı birliklerin saldırıları çok kuvvetlidir. Bu nedenle savunma için son derece etkili birlikler olma özelliğini taşırlar. Yapmanız gereken bu birlikleri doğru zamanla ile kullanarak rakibe karşılık vermeye çalışmaktır.
Minyonlar – Minyonlar düşük bedelli ama hava saldırıları konusunda etkili birliklerdir. Çoğu zaman rakip büyü kartını kullanarak bunları ortadan kaldırmak istemekte ve size yeni hamleler için muazzam avantajlar sunmaktadır. Bu avantajları değerlendirebildiğiniz zaman oyunu kazanmaya yakın taraf olabilirsiniz.
Ateş Ruhları – Oyunun en etkili birliklerinden birisidir. Alan hasarı vermesi ve düşük bedele sahip olması nedeniyle köprünün orada yakaladığınız birlikleri saniyeler içerisinde ortadan kaldırabilirsiniz. Bununla birlikte yapmanız gereken bu kartı sadece savunma yönünde düşünmektir. Yoksa rakibe ideal bir avantaj sunmuş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder