17 Kasım 2016 Perşembe

Korumalı Domuz Binicisi Destesi


7. Arena seviyesinden sonra işler epey zorlaşmaya başlar. Oyuncular kendilerine en uygun en iyi desteleri hazırlamaya özen gösterirken bir an önce 8. Arena seviyesine ulaşmak için çaba gösterir. Bu yolda çok zorlanacak olsanız bile size yardımcı olacak bir deste önerebilirim. Donmuş Domuz Binicisi hedefinize ulaşma konusunda size yardımcı olabilecek bir destedir.

Korumalı Domuz Binicisi destesi sayesinde ulaşmış olduğunuz 7. Arena seviyesinden daha yukarıya kolayca çıkabilirsiniz. Bu destenin saldırı stratejisi büyük oranda Domuz Binicisi birliğinin ve onu korumakla görevli olacak Korumalar kartıyla ilgilidir. Fakat saldırı stratejinizi rakibin elinde bulunan kartlara göre değiştirmeniz en doğru tercihlerden birisi olacaktır.

Korumalı Domuz Binicisi Destesi

Bu desteyi kullanmanın altın kuralı iyi bir savunma yapmaktır. Destede yer alan kartlar savunma konusunda ihtiyaç duyacağınız en iyi imkanları size sunmaktadır. Geriye Domuz Binicisi kartını rakip kuleye ulaştırmak kalacaktır. Bunun için sabırlı olmalı ve oyun bitene kadar dikkatinizi dağıtmaktan kaçınmalısınız.
Çarpma: Alışılmış bir tavsiye olacak ama oyundaki en büyü kartlarından birisi olan Çarpma büyüsünü desteye eklemelisiniz. Bu büyü sayesinde gerek Domuz Binicisi gerek ise Mini P.E.K.K.A. ile rakip kuleye ekstra bir vuruş gerçekleştirme fırsatını elde edebilirsiniz. Bununla birlikte saldırmaya yönlendirdiğiniz kartların önünü açmak için bu büyüden yararlanabilirsiniz.
Domuz Binicisi: Destenin ana kartlarından birisidir. Doğrudan binaları hedef alması mükemmel bir avantajdır. Rakibin elinde bulunan kartlara göre bu kartı Korumalar veya Prenses ile desteklemelisiniz. Zamanlamayı iyi tutturarak Dondurma büyüsünü kullandığınız taktirde bir kuleyi tek seferde veya ikinci seferde yıkmayı başarabilirsiniz.
Dondurma: Dondurma büyüsünü kullanmak kabiliyet ister. Bu kabiliyete sahipseniz bu kart ile büyük farklılıklar ortaya koyabilirsiniz. Yapmanız gereken en iyi zamanlamada bu büyüyü kullanarak rakibin kulesini ve birliklerini dondurarak Domuz Binicisi veya Mini P.E.K.K.A. kartına yardımcı olmaktır.
Goblinler: Bu yeşil ufak birliklerin saldırı gücü yüksektir. Çoğu zaman savunmada kullanacağınız bu birlikleri bazen sürpriz yaparak saldırı yönünde kullanabilirsiniz. Korumalar kartını kullanmak istemiyorsanız Domuz Binicisi ile Goblinler kartını bir arada kullanarak bir saldırı planı geliştirebilirsiniz.
Korumalar: Korumalar oyunun en kullanışlı kartlarından birisidir. Elde edilmesi zordur ama elde edilikten sonra kullanılması şart olan kartlardan birisidir. Birçok oyuncunun favorisi haline gelen Kıvılcım kartını durdurmak için bu birliklere ihtiyacınız olacaktır. Yeri geldiğinde Domuz Binicisi birliğinin önünü açmak için bu karttan destek alabilirsiniz.
Mini P.E.K.K.A.: Oyunun en güçlü kartlarından birisi olan bu küçük samuray ile harikalar yaratabilirsiniz. Savunma konusunda etkili olmasının yanında saldırı konusunda size ekstra destek verebilecek nitelikte bir karttır. Yapmanız gereken doğru anlarda bu kartı kullanmaktır. Hatta kullanmasanız bile rakip kendi hamlelerini yapmaktan çekinerek hareket etmeyi tercih edebilecektir.
Minyonlar: Minyonlar göz ardı edildiği zaman tehlikeli olabilecek uçan birliklerdir. Çoğu oyuncu bu kartları durdurmak için büyü kullanmaktan kaçınacaktır. Kullananlar ise büyük olasılıkla İksir avantajını kaybedecek tercihlere yönelebilecektir. Bunu iyi takip etmeli ve avantajı elinize geçirdiğiniz bunu korumalısınız. Minyonlar savunma konusunda kullanabileceğiniz etkili kartlar arasında yer alır.
Prenses: Prenses özel kartlardan birisidir. Uzun saldırı menzili sayesinde avantajlı bir kart olduğu için rakibin büyü kartlarını kullanmasına neden olabilmektedir. Aynı anda iki Prenses savaş alanında olduğunda rakibin pek çok kartını etkisiz hale getirebilirsiniz. Destede önemi büyük olan kartlardan birisidir.
Korumalı Domuz Binicisi destesi sayesinde pek çok rakibe karşı üstünlük kurabilirsiniz. Fakat aceleci davranmamalı önce rakibin hamlelerine uygun bir biçimde karşılık vermelisiniz. Bu uygunluğu sağlayamadığınız zaman destenin çok fazla işe yaramayacağını söylemem gerekir. Özellikle Prenses ve Korumalar kartlarını boş yere kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder