17 Kasım 2016 Perşembe

Donmuş Goblin Fıçısı Destesi


Goblin Fıçısı ile deste oluşturmak eğlencelidir. Sürpriz saldırılarla rakibi şaşırtmak oyundan daha daha fazla keyif almanızı sağlamaktadır. Donmuş Goblin Fıçısı destesi adından anlaşılabileceği gibi Dondurma ve Goblin Fıçısı kartları üzerine kurulmuş bir destedir.

Donmuş Goblin Fıçısı Destesi

Donmuş Goblin Fıçısı destesi savunmaya yönelik oynamayı gerektirir. Elinizde bulunan diğer kartları saldırı stratejinizde değerlendirerek yolunuza devam etmelisiniz. Hangi kartı kullanırsanız kullanın kartlar arasında sinerjinin olmasına dikkat etmelisiniz.
Goblin Fıçısı: Goblin Fıçısı sürpriz saldırılarda size yardımcı olacaktır. Bu kartı olabildiğince doğru zamanlamaya kullanmak zorundasınız aksi taktirde bu strateji hiçbir işe yaramayacaktır.
Dondurma: Goblin Fıçısı + Valkür + Goblinler kombinasyonunu uyguladıktan sonra rakibin kartlarını durdurmak için bu büyü son derece önemli rol oynamaktadır. Rakibin kartlarını doğru şekilde durdurmayı başarırsanız yapmış olduğunuz kombinasyon hedef kuleyi indirmenizi sağlayacaktır.
Prenses: Maalesef Prenses olmadan bu deste eksik kalmaktadır. Prenses önemlidir çünkü saldırı stratejinizi başarısız kılacak en önemli kartlar Minyonlar ve Minyon Sürüsü gibi birbirine benzeyen iki karttır. Prenses varken bu kartları etkisiz kılmayı başarabilirsiniz.
Valkür: Valkür çift yönlü iş görmektedir. Saldırı ve savunma konusunda size yardımcı olacak olacaktır. Destede tank olarak kullanabileceğiniz en önemli karttır.
Goblinler: Goblinler kombinasyon içerisinde size yardımcı olacaktır. Gerektiğinde bu kartı savunma yönünde kullanabilirsiniz. Düşük kullanım bedeli sayesinde kullanışlı olabilecek bir karttır.
Çarpma: Destede yer alan tek büyü kartıdır. En önemlisi karşınıza çıkacak engelleri ortadan kaldırmak için gereklidir. Eğer bu büyü kartının seviyesi çok düşükse yerine Oklar büyüsünü kullanmayı düşünebilirsiniz.
Mini P.E.K.K.A.: Rakibin sahip olduğu doğrudan binaları hedef alan kartlara karşı en etkili kartlardan birisidir. Kraliyet Devi ve Domuz Binicisi gibi kartlara karşı yavru samuraya ihtiyacınız olacaktır.
Minyon Sürüsü: Özellikle havadan saldırı düzenleyen destelere karşı etkisiz kalmak istemiyorsanız Minyon Sürüsü ihtiyacınızı karşılayacaktır. Aynı zamanda yavru samurayın etkisiz kaldığı noktalarda size destek olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder