17 Kasım 2016 Perşembe

Buz Golemi Döngü Destesi


Buz Golemi Döngü Taktiği

Buz Golemi döngü destesini kullanmak için biraz oyun tecrübesine ihtiyacınız olacaktır. Bu desteyi ciddi oyunlarda kullanabileceğiniz gibi eğlencesine katıldığınız oyunlarda da kullanabilirsiniz. Fırsat buldukça ikili ve üçlü kombinasyonlarla rakibe karşı hamle yapmalı ve yeri geldiğinde savunma yaparak onun kazanmasına engel olmalısınız.
Buz Golemi: Buz Golemi ağır ilerler, canı yüksektir ve saldırıları çok güçlü değildir. Öldükten sonra etrafındaki her şeyi belirli süreliğine yavaşlatan dondurucu bir etkiye sahiptir. Yüksek bedelli bir tank değil de düşük bedelli bir tank arıyorsanız ondan daha iyisini bulmak çok mümkün değildir.
Madenci: Madenci olmadan bu destenin işe yarama ihtimali maalesef yoktur. Madenci karşı saldırı yapabilmenizi sağlar ve ikinci tank gibi görev alır. Burada dikkat edilmesi gereken bu kartı boş yere kullanmamaktır çünkü böyle bir durumda elinizdeki tüm hamle avantajını kaybetmiş olursunuz.
Felaket Kulesi: Felaket Kulesi savunmanızın direğidir. Destenin en yüksek kullanım bedeline sahip kartı olmasına rağmen hakkını veren bir savunma kartıdır. Karşıdan Dev veya Lav Tazısı geldiği zaman bu kartın destede yer almasından büyük memnuniyet duyacaksınız.
Minyonlar: Hava savunmada en çok ihtiyaç duyacağınız karttır ve destenin sizi hava saldırılarına karşı savunmasız bırakmasını istemiyorsanız bu kartı mutlaka kullanmalısınız. Her ne kadar zayıf gibi görünseler bile rakibin hava birliklerini engelleme konusunda oldukça etkilidirler. Bu kartı kullanarak böylesi bir döngü destesinde hava savunmasını başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.
Ateş Ruhları: Ateş Ruhları en az kardeşi olan Buz Ruhu kadar popüler bir karttır. Uygun kombinasyonlarda hem saldırı hem savunma yönlü kullanılabilmektedir. En iyi zamanlama ile bu karttan maksimum verim almayı başarabilirsiniz.
Buz Ruhu: Tıpkı Ateş Ruhları gibi kullanım bedeli düşük ama son derece etkili bir karttır. Döngü destelerinin bir numaralı abonesidir. Rakipleri dondurması ve oyunun hızlandığı bölümde hamle açısından size ekstra avantaj sağlaması oldukça işinize yarayacaktır.
Çarpma: Bir büyü kartı olmadan bu deste çok bir işe yaramamaktadır ve taktiğinizi destekleyecek en iyi büyü kartı Çarpma büyüsüdür. Düşük kullanım bedeline sahip olması, Madenci’yi engelleyebilecek kartları ortadan kaldırabilmesi ve diğer pek çok farklı nimetiyle bu büyü kartı fazlasıyla işinize yarayacaktır.
Goblinler: Goblinler destenin döngüsünü sağlamak ve aynı zamanda rakiplere karşı savunma yapmanızı kolaylaştırmak için kullanmanız gereken bir karttır. Düşük bedelini olabildiğince avantajlı biçimde kullanmalısınız. Bu kart yeri geldiğinde hayat kurtarıcı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder