17 Kasım 2016 Perşembe

Dev Korumalı Mega Dalkavuk Destesi


Zor bir desteyle tanışın. Bu desteyi kullanmak için biraz şanslı ve biraz da tecrübeli olmalısınız. İyi yanı savunma anlamında size zorluk çıkartmayacak olmasıdır. Kötü yanı ise saldırı anlamında karşı saldırıdan başka opsiyonunun bulunmamasıdır. Bu desteye bir şans vermenizi öneririm. Her ne kadar maçları hızlı oynamanıza imkan tanımasa bile oynaması zevkli bir destedir.

Dev Korumalı Mega Dalkavuk

Dev Korumalı Mega Dalkavuk destesi önce savunma diyen bir destedir. Elinizdeki tüm kartlarla savunma yapabilir ve rakibi durdurduktan sonra saldırıya geçebilirsiniz. Bugüne kadar oyunlarınızı buna yatkın bir biçimde oynadıysanız bu desteyi kullanma konusunda çok fazla sıkıntı yaşamazsınız. Oyun stiliniz hızlı saldırıya yönelik ise bu deste sizin işinize çok fazla yaramayacaktır.
Dev: Canı yüksek olmasına rağmen size her şeye saldırma anlamında çok fazla imkan sunmaz. Hedefi tamamen binalardır. Bu nedenle iyi korunması ve önünün açılması gerekir. Bu destede yapmanız gereken önce rakibi durdurmak olduğu için bu kartı başlangıçta değil rakibi engelledikten sonra kullanmalısınız.
Mega Dalkavuk: Destede yer alan en önemli destek kartıdır. Hem hava hem kara birliklerine saldırabildiği savunmayı güçlü tutmanıza imkan tanımaktadır. Onu Silahşor gibi bir birliğin karşısına koymadığınız sürece savunmadaki görevini başarıyla yerine getirecektir.
Korumalar: Korumalar bu destede gelen rakip birlikleri karşılamak için en uygun kartlardan birisidir. Güçsüz gibi gözükebilirler ama özellikle Kıvılcım gibi bir kartı ortadan kaldırmada etkilidirler. Savunma konusunda çok fazla sorun yaşamayacak olsanız bile bu kart size ekstra avantaj sağlayacaktır.
Mini P.E.K.K.A.: Birçok oyuncunun en sevdiği karttır. Minik gibi gözüktüğüne bakmayın tek vuruşu dahi oldukça güçlüdür. Karşı saldırıya geçmeye çalıştığınızda saldırı planının içerisinde bu minik samuray varsa büyük bir avantaja sahipsiniz demektir. Kuleye bir kez bile vurmuş olsa onun canını epey indirebilmektedir.
Silahşor: Oyunun en iyi hasar veren birliğidir çünkü saniye başına hasar konusunda ondan etkilisi yoktur. Bir bakıma joker konumunda olan bir karttır. Birçok oyuncu onu kullanmayı ihmal etse bile bu deste tam ona göre bir destedir. Rakibi durduktan sonra kuleye vuran Silahşor sayesinde rakibinizi çaresiz bırakabilirsiniz.
Zehir: Zehir büyüsü ile Alev Topu büyüsü arasında bir tercih yapmanız gerekebilir. Bu destede Zehir tercih edilmiştir çünkü rakibin hamle alanını kısıtlamaktadır. İyi yerleştirilmiş bir Zehir büyüsü rakibi zor durumda bırakabilir. Özellikle başlangıç aşamasında rakibin İksir avantajını kaybetmesine neden olabilir.
İksir Toplayıcı: Başlangış aşamasında kullanılan bir İksir Toplayıcı sayesinde hamlelerinizi daha rahat yapabilirsiniz. İkili bir kombinasyon gerçekleştirip rakibin saldırı yapmasını beklemeden saldırıya geçebilirsiniz. Bunu her zaman yapmanız doğru olmasa bile İksir Toplayıcı ile yanlış hamlelerden sonra yaşayacağınız İksir problemini ortadan kaldırabilirsiniz.
Çarpma: Klasik bir seçim olacak ama Çarpma büyüsüyle rakibi anlık olarak durdurabilir ve kendi kartlarınızın ekstra bir vuruş yapmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle karşı saldırı imkanına sahip olduğunuza inandığınız bir anda kullanacağınız Çarpma büyüsü ile maçın gidişatını değiştirebilirsiniz.
Bu desteyi kullanmak istiyorsanız başlangıçta söylediğim uyarıyı dikkate almalısınız. Bu deste size bir anda saldırı yapma imkanını sunar ama zaman içerisinde saldırı geliştirme imkanı tanımaz. Önceliğiniz rakibin hamlesini bekleyip ona cevap vermek ve ardından karşı saldırıya geçmektir. Bunun için rakibi Korumalar ile karşılamalı ardından Dev + Silahşor veya Dev + Mega Dalkavuk kombinasyonları ile karşı saldırıya geçmelisiniz. Rakip Korumalar ile ortaya koyduğunuz savunmayı hızlıca aşarsa Mega Dalkavuk‘u savunmada kullanmalı ve Mini P.E.K.K.A. ile karşılık vermeye çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder