17 Kasım 2016 Perşembe

Minyon Sürüsü Döngü Destesi



Minyon Sürüsü Döngü Destesi
Daha önceki döngü destelerinin aksine bu sefer biraz daha kırılgan ama güçlü olan bir kart ile bir döngü destesi bulmaya çalıştım. Minyon Sürüsü destesi aradığımı bulmamı sağladı çünkü deste her türlü saldırıya karşı inanılmaz iyi derecede savunma imkanı yapabilmeyi mümkün kılmaktadır. Oyunu kazanamasınız bile kaybetmeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Tabi bu sonuç kartları doğru bir biçimde kullanmanıza bağlı olacaktır.
Tüm bunlara ek olarak destenin en önemli kartlarından birisinin Prenses olduğunu unutmamalısınız. Minyon Sürüsü etkili bir kart olsa bile gerektiği şekilde desteklenmediğinde sonuç almanızı sağlamayacak bir karttır.
Minyon Sürüsü: Destenin ana kartıdır. Pek çok destede bu kartın savunma kartı olduğunu belirttim. Yine benzer şeyleri belirteceğim ama bu sefer amacımız karşı saldırılara imkan tanıyarak rakibi baskı altında tutmaktır. Minyon Sürüsü bunu sağlayacak en doğru kartlardan birisidir.
Prenses: Destenin olmazsa olmazlarından birisidir. Bu karta sahip değilseniz bu desteyi kullanmanızı önermem. Savunma konusunda ve özellikle rakibin büyü kartlarını kullandırtma konusunda bu kart oldukça etkili bir karttır. Rakibiniz her büyü kartını kullandığında size Minyon Sürüsü ile saldırı imkanı oluşturacağını unutmamalısınız.
Alev Topu: Savunmanın en doğru parçalarından birisidir. Rakibiniz Barbarlar ve Minyon Sürüsü gibi kartlar kullandığı zaman bu kartla karşılık vermek size İksir avantajı sağlayacaktır. Yapmanız gereken doğru zamanda bu büyü kartından faydalanmaktır.
Oklar: Eğer bu desteyi 8. Arena seviyesi için kullanacaksanız bir gerçekle tanışmalısınız. Prenses kartını kullanan tek kişi siz değilsiniz. Karşıda etkin bir biçimde kullanılan Prenses kartı olursa bu deste tam anlamıyla çöpe dönüşmektedir. Bu nedenle Oklar kartı mutlaka elinizde olmalıdır.
Çarpma: Saniyelik farklar size maç kazandırabilir. Rakip kuleye kullanacağınız bir Çarpma büyüsü ile birliklerinizin ek hasar vermesine imkan tanıyarak maçları kazanabilirsiniz. Benzer bir biçimde saldırıya uğradığınızda rakipleri durdurabilirsiniz. Savunma ve özellikle döngü desteleri içerisinde mutlaka yer alması gereken bir kart olan Çarpma büyü kartını kullanmayı ihmal etmemelisiniz.
Top: Her destede kartlarınızdan birisi mutlaka bina kartı olmalıdır. Bazı destelerde istisnalar söz konusu olabilir ama çoğu destede bu genel kural geçerlidir. Rakibin doğrudan binaları hedef alan kartlarının dikkatini dağıtmak için mutlaka bina kartlarından faydalanmayı düşünmelisiniz. Ayrıca bu destenin hızlı kart kullanımına imkan vermesi savunma anlamında size destek olacaktır.
Ateş Ruhları: Kendini imha eden bu karttan çok fazla hoşlanmıyor olsam bile önermek durumundayım. Rakibin çoklu birliklerine karşı en uygun karşılıklardan birisi olma özelliğini taşımaktadır. İksir bedelinin düşük olması ise en büyük avantajlarından birisidir.
Goblinler: Bu kart savunma konusunda çok etkilidir. Belki küçük ve güçsüz gözükebilirler ama saniyeler içerisinde birçok rakibe yoğun miktarda hasar verebilirler. Savunmada daha çok ufak birliklerinden yararlanacağınızı düşünürsek Goblinler en uygun seçimlerden birisidir.
Minyon Sürüsü döngü destesi hedefi belli olan bir destedir. Yapmanız gereken savunmada sürekli olarak İksir bedeli düşük olan kartları kullanarak etkin kalmak ve rakibinizin karşılık fırsatı olmadığı zaman Minyon Sürüsü ile harekete geçmektir. Bunu başardığınız sürece oyunu kazanma olasılığınız çok yüksek olabilir. Fakat hatalar yaptığınız zaman yani birkaç birlik kartınız tek bir kart ile ortadan kaldırılırsa işte o zaman oyunu kaybetmeniz söz konusu olacaktır. Bu nedenle rakibin büyü kartlarını oldukça yakından takip etmeye çalışmalısınız.
Minyon Sürüsü döngü destesi hakkında sorularınız varsa hemen şimdi yorum yapabilirsiniz. Deste ile ilgili tavsiye ve görüşlerinizi yine yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder