17 Kasım 2016 Perşembe

P.E.K.K.A., Mini P.E.K.K.A. ve Valkür


P.E.K.K.A., Mini P.E.K.K.A. ve Valkür

Bu deste daha önce paylaştığım ve aşağıdan ulaşabileceğiniz destenin bir benzeridir. Hatta o destenin Arena 7 seviyesine uyarlanmış halidir. Bu destenin en büyük avantajı diğerine nazaran bir Efsanevi kart barındırıyor olmasıdır.
Eğer Arena 6’dan Arena 7’ye çıkmayı başarmışsanız ve elinizde söz konusu Efsanevi kart bulunuyorsa bu desteyi kullanmanız çok daha doğru olacaktır. Büyük samuray ve küçük samurayı rakip kulelere yaklaştırdığınız zaman kuleyi yıkmak birkaç saniye içerisinde gerçekleşecektir.
P.E.K.K.A.: Bu destenin ana kahramanı olan büyük samurayın en büyük avantajı verdiği hasar ve rakibe sunduğu tedirginliktir. Yani bir şekilde rakip bu büyük samurayı durdurmak zorundadır yoksa nereden baksanız 3 vuruşta bir kuleyi indirebilecek kadar güçlüdür. Size düşen ise olabildiğince bu birliğin önünü açmaktır.
Mini P.E.K.K.A.: Büyük samuray kadar güçlü olmasa bile yeri geldiğinde ondan daha etkin olabilmektedir. Daha hızlı hareket ediyor olması büyük bir avantajdır. Rakip dikkat etmediği zaman can yakıcı olabildiği için genellikle sonuçları almanızı sağlayan unsur küçük samuray olur.
Valkür: Her iki samurayı da korumakla görevlidir. Yapmanız gereken karşınıza çıkabilecek çoklu kara birliklerine karşı Valkür kartını kullanmak ve kartlarınızı savunmaktır. Sonrasında ise diğer kartlarla saldırınızı veya savunmanızı desteklemeli ve samurayları kulelere yaklaştırmayı başarmalısınız.
İksir Toplayıcı: Kullandığımız destenin maliyeti fazla olduğu için bu bina kartına mutlaka ihtiyacımız olacaktır. Rakibinizin görece akıllıca davranıp davranmadığını bu kartı oynadığınız zaman vereceği karşılıkla hemen belli olur. Bu binayı bir tehdit olarak algılayan her rakibe karşı mutlaka daha dikkatli bir oyun ortaya koymalısınız.
Tesla: Bir önceki destenin aksine bu destede savunma için Tesla kartına yer verilmiştir. Dilerseniz bu kartı Felaket Kulesi ile değiştirebilirsiniz fakat İksir maliyeti açısından bu akıllıca bir hamle olmayacaktır. Hem kara hem hava savunması için Tesla ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.
Alev Topu: Bir önceki destede Alev Topu bir alternatifti ancak bu destede bir zorunluluktur. Bunun sebebi anlık kararlar vererek rakibe müdahale etmeniz gerekecek farklı durumlarla bu seviyede karşılaşma olasılığınız çok daha fazladır. Alev Topu hayat kurtarıcı bir büyü kartıdır.
Minyonlar: Çok bahsettim ama yeniden bahsedeyim. Minyonlar çoğu oyuncunun tehdit olarak görmediği bir karttır. Rakip oyuncular büyü kartlarıyla bu birlikleri ortadan kaldırmayı pek tercih etmezler. Bu nedenle savunma konusunda size muazzam bir avantaj sunarlar.
Prenses: Prenses çok güçlü bir karttır. Vuruş menzilinin fazla olması nedeniyle her zaman bir tehdit durumundadır. Düşük İksir maliyeti sayesinde kullanım konusunda tereddüt bile etmemelisiniz. Efsanevi kartlardan birisi olması sebebiyle her oyuncuda yer almayabilir. Böyle bir durumda yerine farklı kartlar kullanmayı düşünebilirsiniz.
P.E.K.K.A., Mini P.E.K.K.A. ve Valkür ile oluşturulan bu deste Arena 7 seviyesinde size birçok maç kazandırabilecektir. Yapmanız gereken daima iki samurayın önünü açmaya çalışmak ve onları rakip kulelere ulaştırmaktır. Bir tavsiye olarak daima aklınızda bulundurmanız gereken durum ise P.E.K.K.A. kartını oyunun ilk aşamalarında kullanmamak ve asla açılışı bu kartla yapmamaktır. İksir dolum hızının artış gösterdiği kısımlarda kullanmanız çok daha doğru olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder